دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

خروپف ممنوع


خروپف ممنوع
چهل و پنج درصد از بزرگسالان گهگاه خروپف می‌کنند و بیست و پنج درصد نیز خروپف کننده‌ها دائمی هستند. مشکل خروپف کردن در آقایان و اشخاص چاق، شایع‌تر است و معمولا با بالا رفتن سن بدتر می‌شود.
اصوات پر سر و صدای خروپف هنگامی رخ می‌دهند که انسدادی در جریان آزاد هوا در راه‌های هوایی پشت دهان و بینی وجود دارد این قسمت از راه هوایی قابلیت مسدود شدن دارد. خروپف هنگامی اتفاق می‌افتد که این اعضا به یکدیگر برخورد می‌کنند و در هنگام نفس کشیدن می‌لرزند. آیا خروپف کردن مضر است؟
خروپف کردن از نظر اجتماعی تا جایی‌که موجب تمسخر شخص شده و باعث بی‌خوابی شبانه و ناراحتی دیگران شود، مضر است. از نظر پزشکی نیز الگوهای خواب را مختل کرده و فرد را از استراحت مناسب بازمی‌دارد. هنگامی که در طول خروپف کردن بلند، به‌طور مکرر تنفس قطع می‌شود، وقفه تنفس انسدادی پیش می‌آید. در موارد شدید، هر وقفه تنفسی بیش از ۱۰ ثانیه طول می‌کشد. بیماران دچار وقفه تنفس، ممکن است هر شب سی تا سیصد بار چنین وضعیتی را تجربه کنند. این وضعیت سطح اکسیژن خون را کاهش داده و باعث ایجاد مشکل در عملکرد قلب می‌شود.
چگونه از شر خروپف خلاص شویم:
۱) به پهلو بخوابید و یک بالش اضافی پشت سر خود بگذارید تا نتوانید غلت بزنید.
۲) اگر ناچارید به پشت بخوابید زیر سرتان را با گذاشتن بالش یا متکاهای سفت بالا ببرد. بالا رفتن سر به این طریق می‌تواند از افتادن زبان در ته حلق که موجب خروپف کردن می‌شود، جلوگیری کند.
۳) اگر سنگین هستید وزنتان را کم کنید. بافت اضافی چربی در گلو می‌تواند موجب خرخر کردن شود.
۴) از خوردن غذاهای سنگین حدود سه ساعت مانده به خواب، خودداری کنید.
http://newmind.mihanblog.com/More-۳۱۸.ASPX
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید