جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


کیوی: فیزیولوژی و تکنولوژی صنایع تبدیلی کیوی و اصول نگهداری آن در سردخانه


کیوی: فیزیولوژی و تکنولوژی صنایع تبدیلی کیوی و اصول نگهداری آن در سردخانه
نویسنده : عابدینی - جواد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۹/۱۹
رده دیویی : ۶۳۴.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۷۹/ک۹ع۱۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۷۷-۴۴-۵

در نوشتار حاضر پس از بیان فیزیولوژی میوه کیوی, تکنولوژی نگهداری و فرآوری محصولات کیوی نیز اصول نگهداری آن در سردخانه ذیل این مباحث تشریح شده است: مشخصات گیاه شناسی و فیزیولوژی, ترکیبات کیوی, برداشت میوه, اثر حرارت, گازها, رطوبت, شرایط کنترلی و C.A, بیماریهای میوه کیوی و درمان آن, حمل و نقل و انبارداری, آنزیمها, رنگیزه ها و مواد معطره, مقدمه و آمار تولیدات صنعتی میوه کیوی, شرح عملیات فرآورده های میوه کیوی, نوشابه های میوه کیوی, کنترل کیفی نوشابه ها و مشخصات استاندارد کیوی.