جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
کیوی: فیزیولوژی و تکنولوژی صنایع تبدیلی کیوی و اصول نگهداری آن در سردخانه
نویسنده : عابدینی - جواد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۹/۱۹
رده دیویی : ۶۳۴.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : SB۳۷۹/ک۹ع۱۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۷۷-۴۴-۵
در نوشتار حاضر پس از بیان فیزیولوژی میوه کیوی, تکنولوژی نگهداری و فرآوری محصولات کیوی نیز اصول نگهداری آن در سردخانه ذیل این مباحث تشریح شده است: مشخصات گیاه شناسی و فیزیولوژی, ترکیبات کیوی, برداشت میوه, اثر حرارت, گازها, رطوبت, شرایط کنترلی و C.A, بیماریهای میوه کیوی و درمان آن, حمل و نقل و انبارداری, آنزیمها, رنگیزه ها و مواد معطره, مقدمه و آمار تولیدات صنعتی میوه کیوی, شرح عملیات فرآورده های میوه کیوی, نوشابه های میوه کیوی, کنترل کیفی نوشابه ها و مشخصات استاندارد کیوی.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور پرتغال رهبر انقلاب رئیسی انتخابات دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی انتخابات مجلس رافائل گروسی مجلس
ایران گروگانگیری تصادف هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران پلیس فضای مجازی بارش باران سیل آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو مالیات گاز نمایشگاه نفت قیمت طلا پالایش و پتروشیمی قیمت دلار قیمت خودرو مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران سریال حضرت معصومه (س) سینما دفاع مقدس تئاتر
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس رفح حمله به رفح نوار غزه اوکراین چین مصر ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس دورتموند ذوب آهن
فناوری فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ گوگل پارک فناوری پردیس هواوی
تخم مرغ سرطان روغن زیتون هندوانه بیماران خاص کبد چرب ناباروری