یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
شور پاییزه
پس از انجام خانه تكانی پاییزه، نوبت به درست كردن تنقلات ویژه این فصل فرا می رسد. این روزها به هر سبزی فروشی سری بزنید با انبوهی از مواد لازم برای درست كردن شور و ترشی امسال مواجه می شوید كه خانم ها در حال انتخاب و خرید آنها هستند.مواد لازم برای درست كردن شور: خیار، كرفس، گل كلم، هویج، سبزیجات معطر شامل تلخون، شبت، سیر، فلفل سبز تند، سركه، پودر گل پر.طرز تهیه: ابتدا ظرف های مخصوص را به خوبی شسته و خشك كنید، سبزیجات فوق را به جز خیار، گل كلم، سیر و فلفل خرد كرده و پس از شست وشو در معرض هوا قرار دهید تا كاملاً خشك شوند، فلفل ها و خیارها را به صورت درسته و گل كلم ها را نیز به همان ترتیب با حفظ فرم اصلی با دست از یكدیگر جدا كنید تا به صورت گل كلم های كوچكی درآیند. خرد كردن گل كلم ها با چاقو زیبایی شور را از بین می برد. سیرها را نیز به حالت حبه ای مورد استفاده قرار دهید. سبزیجات معطر را نیز پاك كرده و خوب بشویید سپس به قطعات حدود ۱۰ سانتی متری با ساقه خرد كنید. پس از آنكه كلیه مواد آماده شد، خیار و سبزیجات دیگر شامل گل كلم، هویج، كرفس همچنین سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل پر را به صورت لایه لایه درون ظرف قرار دهید به ترتیبی كه یك ردیف مواد شور و ردیف دیگر با سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل پر پر شود. سپس قابلمه ای را از آب پر كرده و به میزان هر ۲ لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری نمك به آن اضافه كنید. در ضمن در صورت تمایل به مواد فوق می توانید مقداری سركه نیز بیفزایید، سركه طعم خوبی به شور می دهد. برای هر شیشه یك كیلوگرمی شور، نصف استكان سركه كافی است. البته میزان سركه رابطه مستقیمی با ذائقه افراد دارد. در صورتی كه نمی خواهید از سركه استفاده كنید، آب را درون قابلمه آلومینیویی بجوشانید زیرا كه در غیر این صورت قابلمه سیاه خواهد شد.پس از آنكه محلول آب و نمك و در صورت تمایل سركه به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برای مدت كوتاهی صبر كنید تا دمای آن پایین تر آید. هنگامی كه دما از ۱۰۰ درجه سانتی گراد به ۸۰ یا ۷۰ درجه رسید یا به اصطلاح از حرارت افتاد، محلول حاصل را درون ظرف پر از مواد شور تا اندازه ای بریزید كه ظرف لبالب با محلول پر شده و روی سطح مواد را كاملاً بپوشاند. سپس در ظرف را محكم بسته و دو یا سه روز در محلی گرم و در صورت امكان در مقابل تابش خورشید قرار دهید. پس از طی این مدت زمان آن را به یخچال یا محل سرد دیگری منتقل كنید.
چند نكته مهم:۱ _ مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آنها خوب خشك شده باشند. وجود نم و قطره ای آب سبب كپك زدن شور شما خواهد شد.۲ _كاربرد ظروف شیشه ای از ظروف پلاستیكی بهتر است.۳ _ برخی معتقدند استفاده از چند عدد نخود خام در لابه لای مواد، سرعت آماده شدن شور را بالا می برد. ۴ _ عده ای با قراردادن تكه ای نان سنگك بر روی كلیه مواد و در دهانه ظرف از آن به عنوان مخمر استفاده می كند.۵ _ برای انداختن خیارشور، از خیارهای سالم و ترد استفاده كنید. نحوه درست كردن خیارشور نیز همان روش فوق است.۶ _ به سبزیجات معطر یاد شده برگ كرفس و گشنیز هم می توان اضافه كرد.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
زلزله ایران تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات نفت
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر استقلال هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
شفق قطبی ایلان ماسک طوفان خورشیدی هوش مصنوعی اپل ناسا فیبرنوری گوگل ماهواره
مغز استرس فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی