دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


کتاب راهنمای تغذیه و کلیه


کتاب راهنمای تغذیه و کلیه
نویسنده : میچ - ویلیامکلار - سائلو
مترجم : مزرعتی - علیلقمانی - شهریار
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۰۶
رده دیویی : ۶۱۶.۶۱۰۶۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RC۹۰۳/م۹ت۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۶-۰۲۲۶-۴

کتاب حاضر ترجمه 'Handbook of Nutrition and the kindey' است که در زمینه تغذیه بیماران کلیوی تدوین شده است. در هر فصل از کتاب در خصوص جنبه‌های تغذیه‌ای و تاثیر آنها بر نارسایی کلیوی, پاتوفیزیولوژی و روش‌های درمانی اطلاعاتی به دست داده می‌شود. علاوه بر آن, در کتاب تاثیر همودیالیز, دیالیز صفاتی, پیوند کلیه, و نیازهای خاص بیماران دچار نارسایی حاد کلیوی شرح و بررسی شده است.