سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
پسته
● ترکیبات شیمیایی پسته
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
ـ تقویت کننده قوای جنسی است.
ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.
ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.
● تذکر
ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.
ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.
ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.
ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.
ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.
پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.
ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.
ـ تقویت کننده قوای جنسی است.
ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.
ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.
ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.
ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.
ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.
● تذکر
ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.
ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.
ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.
ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
منبع : سایت کامتونت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی تعطیلی مدارس هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
پیام تسلیت یارانه یارانه نقدی بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت