پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


اصول تغذیه رابینسون


اصول تغذیه رابینسون
نویسنده : رابینسون - کارین‌هاگدن
زیر نظر : کشاورز - علی
مترجم : خلدی - ناهید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۱۱
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۱۳۰-۳-۲

این کتاب شامل دستورالعمل‌هایی است برای دست یابی به جنبه‌های علمی تغذیه و مراقبت‌های بهداشتی, همچنین تغذیه درمانی و رژیم درمانی .در بخش نخست کتاب, مطالبی درباره اصول علم تغذیه و نقش غذا و تغذیه در سلامت و بیماری مطرح شده است .شناخت مواد مغذی, بررسی وضعیت تغذیه و مشاوره غذایی, متابولیسم و تعادل انرژی از مباحث این بخش است .در بخش دوم تغذیه و نیازهای غذایی در دوره‌های مختلف زندگی, مانند :تغذیه در دوران بارداری و شیردهی, تغذیه کودکان و سالمندان تشریح می‌شود .