پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کیوی


کیوی
میوه کیوی غنی از ویتامین ها، رنگ دانه گیاهی محلول در آب و ماده معدنی است. به گزارش هلث نیوز، این میوه نسبت به پرتقال دارای ویتامین C بیشتری است و همانند موز از میزان پتاسیم بالایی برخوردار است و حاوی مقدار چشم گیری بتاکاروتن می باشد.
١) آزمایشی که روی کودکان ٧-٦ ساله انجام شده نشان داد، کودکانی که هفته ای ٥ تا ٧ عدد کیوی و یا مرکبات مصرف می کنند نسبت به دیگران کمتر دچار خس خس سینه می شوند.
٢) آنتی اکسیدان موجود در این میوه، بدن را از رادیکال های آزاد محافظت می کند و افرادی که به طور روزانه از این میوه مصرف می کنند از هر نوع بیماری از جمله مشکلات عروقی قلبی گرفته تا سرطان و چاقی مفرط در امان هستند.
٣) میزان فیبر موجود در این میوه، بیماری هایی از جمله دیابت را با حفظ میزان قند تحت کنترل نگه می دارد و با چسبیدن به ترکیب های سمی در روده و کمک به دفع آنان از سرطان روده جلوگیری می کند. فیبر نیز میزان کلسترول، بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی احتمالی را کاهش می دهد.
٤) میوه کیوی از بروز آسم جلوگیری می کند.

مترجم: کشمیری
منبع : روزنامه خراسان