پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

شکستن نارگیل به روشی ساده


شکستن نارگیل به روشی ساده
حتما برای شما هم پیش آمده که موقع شکستن و خوردن نارگیل تازه ، با مشکل مواجه شده و به دردسر افتاده اید. در این مواقع توصیه می کنیم ابتدا از محلهای مخصوصی که به طور طبیعی روی سطح نارگیل مشخص است ، دو سوراخ با میخ ایجاد کرده و شیر نارگیل را درون لیوان بریزید . سپس آن را به مدت یک ربع ساعت درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و از پشت شیشه مراقب باشید . حال نارگیل را در آورده و درون یک ظرف بزرگ محتوی آب یخ قرار دهید. در این صورت ملاحظه خواهید کرد که نارگیل یک دفعه خود به خود از چند جا ترک بر می دارد.