چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
سوهان عسلی
▪ مواد لازم: شكر دویست گرم یا یك لیوان عسل صد گرم یا یك استكان روغن مایع یك استكان سر خالی خلال بادام دویست گرم آب صد گرم یا یك استكان زعفران آب شده یك قاشق چایخوری هل كوبیده شده یك قاشق چایخوری خلال یا پودر پسته جهت تزیین
▪ طرز تهیه:شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شده و كف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه می كنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چكه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شكننده شد خلال بادام میریزیم.بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را كم كرده و زعفران آب شده و هل را میریزیم. شعله را خاموش كرده،بلافاصله با قاشق چایخوری روی سینی چكانده و خلال بادام و پسته میریزیم.
●سوهان كنجدی
طرز تهیه آن دقیقا” مانند سوهان كنجدی است، با این تفاوت كه به جای خلال بادام، كنجد می ریزیم.
منبع : سایت آسمونی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان صادق زیباکلام قوه قضائیه مجلس یازدهم
هواشناسی قتل تهران پلیس شهرداری تهران آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سیل سازمان هواشناسی حج تمتع
قیمت دلار قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی قیمت طلا دلار خودرو سایپا بازار خودرو بورس مسکن ایران خودرو
آلیس مونرو فردوسی کتاب نمایشگاه کتاب همایون شجریان شاهنامه نمایشگاه کتاب تهران سحر دولتشاهی تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس سریال
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا وزیر علوم
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه حماس نوار غزه ترکیه افغانستان اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران فولاد مهدی طارمی بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل تبلیغات تلفن همراه دوربین موبایل هواپیما ناسا نوآوری شفق قطبی اپل
وزارت بهداشت زوال عقل کاهش وزن دیابت کودک نمک سلامت روان تجهیزات پزشکی