پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
امولسیون کنندههای غذایی و کاربرد آنها
نویسنده : هیسنهاتل - جراردهارتل - ریچارد
مترجم : ضیاییان - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۲/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۲۱۷-۴۱-۲
نگارنده در این کتاب میکوشد تا امولسیون کننده مناسبی برای محصولات غذایی جدید یا بهبود محصولات غذایی موجود, معرفی و تشریح نماید .به همین سبب, وی ابتدا, قابلیتهای امولسیون کنندهها به منظور پایداری امولسیون, سپس تکنولوژیهای تولید آن را معرفی میکند .علاوه بر آن در کتاب, واکنشهای بین امولسیون کنندههای غذایی با کربوهیدراتها, پروتئینها و تاثیر آن بر امولسیونها, جنبههای فیزیکو شیمیایی عملکرد امولسیونها, و نقش امولسیونها در نانوایی, صنعت قنادی و محصولات لبنی بررسی میشود .هر یک از مباحث کتاب با جداول و فهرست منابع فراهم آمده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه شهرداری سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان سنگ کلیه هندوانه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی