پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


امولسیون کننده‌های غذایی و کاربرد آنها


امولسیون کننده‌های غذایی و کاربرد آنها
نویسنده : هیسن‌هاتل - جراردهارتل - ریچارد
مترجم : ضیاییان - محسن
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۲/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۵۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۲۱۷-۴۱-۲

نگارنده در این کتاب می‌کوشد تا امولسیون کننده مناسبی برای محصولات غذایی جدید یا بهبود محصولات غذایی موجود, معرفی و تشریح نماید .به همین سبب, وی ابتدا, قابلیت‌های امولسیون کننده‌ها به منظور پایداری امولسیون, سپس تکنولوژی‌های تولید آن را معرفی می‌کند .علاوه بر آن در کتاب, واکنش‌های بین امولسیون کننده‌های غذایی با کربوهیدرات‌ها, پروتئین‌ها و تاثیر آن بر امولسیون‌ها, جنبه‌های فیزیکو شیمیایی عملکرد امولسیون‌ها, و نقش امولسیون‌ها در نانوایی, صنعت قنادی و محصولات لبنی بررسی می‌شود .هر یک از مباحث کتاب با جداول و فهرست منابع فراهم آمده است .