پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کباب دو رنگ


کباب دو رنگ
● مواد لازم:
▪ فیله گوساله ۷۵۰ گرم
▪ فیله مرغ ۲۰۰ گرم
▪ آب پیاز ۱عدد
▪ روغن زیتون ۲/۱ پیمانه
▪ آب‌لیمو ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ پیاز ۱عدد
▪ گوجه‌فرنگی ۲ عدد
▪ قارچ ۴ عدد
▪ فلفل سبز دلمه‌ای ۱ عدد
● طرز تهیه:
ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه‌های مستطیل شکل در می‌آوریم و با بیفتک‌کوب می‌کوبیم. فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز با بیفتک‌کوب می‌کوبیم. توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه‌های گوشت کوچک‌تر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی ‌از روغن زیتون از شب قبل خوابانده، قطعات فیله مرغ را نیز در آب‌لیمو، مابقی روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت دو تا سه ساعت می‌خوابانیم. پیاز را شسته و به صورت خلال‌های ریز و باریک در می‌آوریم. گوجه‌فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه‌ای را نیز شسته و به خلال‌های باریک خرد می‌کنیم. فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می‌دهیم. فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد گفته شده مقدار کمی ‌روی آن می‌ریزیم. فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی ‌می‌پیچیم که مواد بیرون نریزد و از قسمت اتصال، گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می‌کنیم. در نیمه پخت به آن نمک می‌زنیم. تزیین کباب‌ها با قارچ که روی آن لوزی‌های فلفل دلمه‌ای یا تربچه قرار گرفته است، سفره را رنگین‌تر می‌کند.
منبع : روزنامه سلامت