شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خرمالو و خاصیت های آن


خرمالو و خاصیت های آن
درخت خرمالو در جنگل های شمال و جنوب ایران می روید . و در تهران و شهر های دیگر آن را پرورش می دهند . پرورش یافته خرمالو بدون هسته است و میوه آن به رنگ قرمز می باشد . و خوش طعم و دارای مواد صمغی و مازوتی است . میوه خرمالو موقعی كه كال است به علتداشتن مواد مازوتی گس می باشد . ولی پس از رسیدن آن تبدیل به چندین نوع قند می شود و طعم آن گوارا می گردد تا كنون در حدود دویست نوع از خرمالو دیده شده است میوه خرمالو شبیه به گوجه فرنگی می باشد و دارای پوست نازك است میوه خرمالو دارای ویتامین آ , ب , ث (A,B,C ) می باشد میوه خرمالو سینه را نرم می كند , ولی آن را باید موقعی خورد كه كاملاً روی درخت رسیده باشد میوه كال آن كه خارج از درخت می رسد منافع كمتری دارد برای درمان اسهال خونی سیصد یا پانصد گرم میوه رسیده خرمالو صبح ناشتا میل نمائید اگر هسته خرمالو كوبیده و در شراب خیس نمائید نوشابه به دست آمده كه برای كمر درد و درد مفاصل و نقرس نافع است . دانه میوه خرمالو كوبیده شده و به صورت گرد در آمده شده سنگ كلیه و مثانه را می ریزاند بدون آنكه به عمل جراحی احتیاج شود . در صنعت قنادی با میوه خرمالو انواع شیرینی و مالارد درست می كنند . مربا و كمپوت خرمالو خیلی خوشمزه و مفید است .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار