پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
سوفله مرغ یا ماهی
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
سفیده تخم مرغ : ۸ عدد
سس مایونز : ۲ فنجان
گوشت مرغ : ۴۵۰ گرم
ماهی : ۴۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
فر را قبلاً با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم مرغ پخته خرد شده یا ماهی پخته تیغ گرفته به مقدار ۲.۵ فنجان و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و مرغ پخته خرد شده یا ماهی پخته تیغ گرفته آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
زرده تخم مرغ : ۶ عدد
سفیده تخم مرغ : ۸ عدد
سس مایونز : ۲ فنجان
گوشت مرغ : ۴۵۰ گرم
ماهی : ۴۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
فر را قبلاً با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم مرغ پخته خرد شده یا ماهی پخته تیغ گرفته به مقدار ۲.۵ فنجان و قارچ و هویج را ریز خرد میکنیم بعد زرده تخم مرغ را با کمی نمک خوب میزنیم و ته ظرف نسوز متناسب با مایه را چرب میکنیم و کمی پنیر رنده شده داخل ظرف میپاشیم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفید مخلوط و مرغ پخته خرد شده یا ماهی پخته تیغ گرفته آماده شده را باین مایه اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر میزنیم که از تخم مرغ زنی نریزد و مایه را با سفیده مخلوط میکنیم و در ظرف آماده شده میریزیم، باید سر ظرف یک تا دو سه سانتیمتر خالی بماند آنگاه بقیه پنیر رنده شده را روی سوفله میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت به هیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم روز دختر مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو دلار گاز قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح مصر نوار غزه طوفان الاقصی ترکیه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ آب پارک فناوری پردیس گوگل ناسا مایکروسافت
سرطان اعتماد به نفس هندوانه بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کنسرو کمردرد