چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
خوراک فیله گوساله
گوشت مغز ران گوساله : ۵۰۰ گرم
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
سس سویا : ۳ قاشق مربا خوری
سیر : ۱ عدد
زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده : ۲ قاشق مربا خوری
آب : ۵۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۲۵ فنجان
شکر : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۳ قاشق مربا خوری
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای : ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای : ۱ عدد
سرکه : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را بهصورت رشتههای باریکی خرد کنید و در کاسهای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهیتابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید. باقی روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفلها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بههم بزنید سپس گوشتها را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد ذرت با سسها را به ماهیتابه افزوده و بههم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.
همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ میشود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می توانید چاشنی سرکه درست کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس رهبر انقلاب شورای نگهبان قوه قضائیه دولت سیزدهم صادق زیباکلام مجلس دوازدهم
قتل پلیس شهرداری تهران تهران هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل سلامت
یارانه بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار ایران خودرو
فردوسی شاهنامه سریال نمایشگاه کتاب همایون شجریان سحر دولتشاهی نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس تئاتر
دانشگاه تهران وزارت علوم فضا تحقیقات و فناوری آیفون
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد بازی لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل همراه اول موبایل دوربین تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری اپل اینستاگرام
سرطان کاهش وزن زوال عقل ویتامین کودک نمک واکسن سلامت روان بارداری