دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
مربای پسته
● مواد لازم:
▪ آب: ۴ پیمانه
▪ شکر: ۱ کیلو
▪ پستهای که هنوز نرسیده است: ۱ کیلو
▪ آبلیموی تازه: ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا پستهها را از پوست جدا میکنیم. بعد مقداری آب در ظرفی ریخته و میجوشانیم، پستهها را در آب جوش ریخته تا کاملاً پخته شوند، سپس پستهها را در آبکش ریخته و مجدداً در آب سرد قرار میدهیم تا تلخی خود را پس دهد.
در این فاصله شکر را با آب مخلوط نموده، روی حرارت ملایم قرار داده و میجوشانیم تا شربت کاملاً قوام یابد. پس از آن پستهها را از آب سرد خارج کرده، به شربت قوام آمده اضافه میکنیم تا چند جوش بزند.
زمانی که رنگ سبز خوشرنگی به خود گرفت، آبلیمو را اضافه نموده، چند جوش که زد زیر اجاق را خاموش میکنیم. پس از سرد شدن مربا را در ظرف مورد نظر میریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
هواشناسی شهرداری تهران تهران شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری پلیس قتل فضای مجازی سیل سلامت وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن سایپا
سریال پایتخت تئاتر تلویزیون فیلم سریال سینمای ایران موسیقی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
تسلا ایلان ماسک اپل تبلیغات مریخ آیفون ناسا گوگل فناوری بنیاد ملی نخبگان
سرطان سازمان غذا و دارو روانشناسی موز خواب طول عمر دندانپزشکی بارداری آلزایمر روغن حیوانی