سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
پیروک مرکبات
پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل میدهد و تنوع پیروکها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.
به عنوان مثال در اینجا از مخلوط مارمالاد گریپفروت و نارنگی استفاده شده است.
● مواد لازم برای خمیر:
- کره، ۱۵۰گرم
- شکر، ۹۰ گرم
- آرد، ۲۵۰گرم
- تخممرغ، ۲ عدد [خواص تخممرغ]
- بیکینگ پودر، یکدوم قاشق چایخوری
- وانیل، یکچهارم قاشق چایخوری
- پوست پرتقال رنده شده، یک قاشق سوپخوری
- گردوی رنده شده، ۲ قاشق سوپخوری [خواص گردو]
- مارمالاد گریپفروت و نارنگی، به مقدار لازم
● مواد لازم جهت تهیه مارمالاد گریپفروت و نارنگی:
- گریپ فروت، ۲ عدد
- نارنگی، ۴ عدد
- شکر، ۷۵۰گرم
- پودر ژلاتین، یک قاشق سوپخوری
- آب، نصف پیمانه
- وانیل، یکچهارم قاشق چایخوری
● طرز تهیه مارمالاد:
ابتدا نارنگیها و گریپفروتها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد کردن، همراه شکر و آب در قابلمهای بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز نیمساعت حرارت دهید.
همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳قاشق سوپخوری آب جوش ریخته و پس از اضافه کردن پودرژلاتین به آن، روی کتری در حال جوش بگذارید تا حل شود.
سپس ژلاتین مایع را به مخلوط نارنگی و گریپ فروت در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود؛ برای این منظور یک ساعت زمان لازم است.
● طرز تهیه خمیر:
ابتدا کره و شکر را با دستگاه همزن خوب بزنید، سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و همینطور هم بزنید.
مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، وانیل، پوست پرتقال رندهشده و گردو را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده، سپس به مخلوط کره، تخممرغ و شکر بیفزایید.
در این مرحله، بعد از کمی همزدن، دستگاه را خاموش کرده و خمیر را با دست ورز دهید. یکچهارم خمیر را نگه داشته و کنار بگذارید؛ بقیه را داخل ظرف پیرکس گرد یا قالب پای پهن کنید و روی آن را با مارمالاد بپوشانید.
خمیر کنار گذاشته شده را توسط وردنه باز کرده و به صورت نوارهای باریک با چاقو برش دهید و به حالت ضربدری روی مارمالاد بگذارید.
حالا فر را روشن کرده و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ظرف را روی طبقه وسط فر به مدت نیمساعت قرار دهید.
نکته یک) بهتر است فر را ۱۵دقیقه قبل از قرار دادن ظرف درآن در همین دما روشن کنید.
نکته۲) شما میتوانید خمیر پیروک را از شب قبل آماده کرده، داخل کیسه فریزر بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته۳) برای براق شدن روی پیروک، میتوانید یک عدد زرده تخممرغ را با چنگال زده، سپس توسط قلممو روی خمیرهای ضربدری شده بمالید و پس از آن، در فر قرار دهید.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب شورای نگهبان قوه قضائیه صادق زیباکلام مجلس دوازدهم انتخابات
هواشناسی قتل پلیس تهران شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری سیل سلامت حج تمتع
قیمت دلار قیمت طلا یارانه بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب همایون شجریان فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه زبان فارسی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سریال
دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری فضا آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا فلسطین روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان فولاد لیگ برتر ایران مهدی طارمی باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی همراه اول گوگل موبایل دوربین فناوری تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری دبی ایلان ماسک
کاهش وزن مغز زوال عقل خواب کودک تجهیزات پزشکی واکسن فشار خون سلامت روان