چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت و بازرسی گوشت طیور


بهداشت و بازرسی گوشت طیور
نویسنده : برمنر -جانستون - مک
مترجم : اختیارزاده - حسنجهان‌پیما - داریوش
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۵/۲۲
رده دیویی : ۶۱۴.۳۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۹۴۸-۱-۸

در فصل نخست کتاب راه‌کارهای ممکن برای کنترل مخاطرات میکروبی در روند فرآوری ماکیان بحث و بررسی می‌شود .فصل دوم حاوی مطالبی درباره بیماری‌هایی است که به علت مصرف گوشت طیور آلوده به میکروارگانیسم‌ها یا سموم آنها ایجاد می‌شوند .(منبع این آلودگی‌ها ممکن است خود طیور, انسان‌ها یا محیط اطراف باشند (.در فصل سوم بیماری‌های گوناگون طیور تشریح شده و همچنین شرحی از وظایف بازرسان در ارتباط با هر بیماری, آورده شده است .باقی مانده‌های شیمیایی موجود در گوشت مرغ و تخم مرغ, و تاثیر آن بر انسان, نیز روش‌های مقابله و درمان آن, موضوع فصل پایانی کتاب است .