سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

شیر


شیر
از قدیم به‌علت ارزش شیر از یک طرف و قابلیت فساد و خرابی آن از طرف دیگر در همه جای دنیا مردم تلاش می‌کردند که با روش‌های مختلفی شیر و مواد شیری را به‌نحو رضایت‌بخش نگهداری نمایند.
در بین روش‌های مختلفی که در مورد نگهداری شیر به‌کار می‌رود یکی خشک یا به اصطلاح تهیه شیر خشک با پودر شیر می‌باشد امروزه در بسیاری از نقاط دنیا کارخانجات مهمی به‌وجود آمده که شیرخشک تهیه می‌کنند.
● چندین نوع شیرخشک تهیه می‌گردد که از همه مهم‌تر عبارتند از:
▪ شیر خشک بدون چربی: این نوع شیرخشک مخصوصاً از این نظر مورد توجه است که به‌علت نداشتن چربی در برابر عوامل خارجی مخصوصاً اکسیژن از سایر شیرها دیرتر فاسد می‌شود.
▪ شیر خشک نیم‌چربی: که تا ده درصد چربی دارند و بالاخره شیر خشک چرب که ۲۷ درصد چربی دارند ضمناً شیر خشک‌هائی که مقداری آهن و یا شکر به آن اضافه شده نیز در مورد تغذیه اطفال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
منبع : مطالب ارسال شده