دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

لـــــــوز نارگیل


لـــــــوز نارگیل
●مــــواد لازم :
▪شیر :: ۲/۱ پیمانه
▪پودر نارگیل :: ۱ پیمانه
▪پودر قند :: ۲/۱ پیمانه
▪پودر پسته برای تزئین :: به مقدار دلخواه
●طرز تهیه :
شیر را جوشانده و وقتی ولرم شد با شكر مخلوط كرده و سپس پودر نارگیل را اضافه می كنیم و به هم می زنیم (میتوان به جای شیر از آب میوه ها استفاده كرد) مقداری از پودر نارگیل را در كف ظرف تختی می ریزیم و مواد را بر روی آن ریخته و روی آن را صاف می كنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فریزر می گذاریم و بعد از این مدت بیرون آورده و برش می دهیم (برش میتواند به شكلهای مختلف مانند لوزی باشد) و روی آن را پسته می ریزیم و درون ظرف می چینیم .


همچنین مشاهده کنید