چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

باقلوای خانگی


باقلوای خانگی
● مواد لازم(برای ۱۰ نفر):
▪ آرد ۱کیلوگرم،
▪ تخم مرغ ۴عدد،
▪ آب ۱لیوان،
▪ مغزگردوی آسیاب شده ۳لیوان
▪ نمک به مقدار لازم.
● مواد لازم برای شربت:
▪ شکر ۱/۵کیلوگرم،
▪ آب ۵لیوان
▪ آب یک عددلیمو ترش.
● طرز تهیه:
ابتدا شربت را تهیه می کنیم، به این ترتیب که شکر و آب را بجوشانید و زمانی که می خواهید شربت را از روی اجاق بردارید آبلیمو را اضافه کرده و بگذارید تا سرد شود. در ظرف دیگر آرد، تخم مرغ، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و به شکل خمیر درآورید، سپس آن را ۱۲ قسمت کنید و آنها را با کمک وردنه بصورت خمیر خیلی نازک باز کرده و داخل سینی فر چرب شده ۶ عدد از این خمیرها را که لابه لایشان کره آب شده مالیده اید روی هم قرار دهید و روی لایه بالایی گردوی آسیاب شده بریزید. کارهای فوق را در مورد ۶ خمیر دیگر نیز انجام دهید و روی آخرین لایه بقیه کره آب شده را بمالید. باقلوا را به شکل دلخواه برش داده در درجه حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه بپزید سپس رویش شربت ریخته و پس از آنکه شربت به داخل باقلوا نفوذ کرد آن را سرو کنید.
منبع : روزنامه ابتکار