پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
گیاهان خشک کردنی
بعضی از گیاهان برای خشك كردن مناسب نیستند؛ جعفری، پیازچه، رازیانه از این دسته هستند. رایحهی گیاهی مثل ریحان با خشك شدن از بین میرود. بعضی از گیاهان با خشك شدن نه تنها بو مزهی خود را از دست میدهند، بلكه هر بیشتر از مدت خشك شدن آن بگذرد (به عنوان مثال سه تا شش ماه) مثل علف خشك میشوند .
در مقابل برخی از سبزیها مثل برگ بو و ارگانو هر بیشتر از مدت خشك شدن آنها بگذرد، عطر و مزهی آنها بهتر شده و در واقع این دسته از سبزیها بندرت تازه مصرف میشوند. برای اینكه عطر و مزهی گیاهان خشك شده را بازگردانید، باید ابتدا آنها را در یك مایع مثل سركه، آبلیمو یا روغن مایع مناسب با غذای مورد نظر، خیس كنید .
جدیدترین روش استفاده از سبزیها در آشپزخانه به صورت یخزده است كه گرانتر از سبزیهای خشك شده تمام میشود، اما عطر و مزهی آنها بیشتر حفظ شده و هنگام پخته شدن با غذا شباهت بیشتری به سبزی تازه دارند. از مخلوط سبزی یخزده و خشك هم میتوان استفاده كرد. در این صورت باید از نسبت یك به یك استفاده شود .
منبع : دوستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد