پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
دلمه بادنجان
● مواد لازم برای ۸ نفر:
بادنجان قلمی متوسط=۸ عدد(یا بادنجان دلمه ای ۳ عدد)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخان،پیازچه)=نیم کیلو
برنج=یک پیمانه پر(۲۰۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
و یا آب گوجه فرنگی=۲ لیوان
آبلیمو=به مقدار کافی
شکر(در صورت تمایل)=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ میکنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد میکنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم، گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط میکنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش میدهیم تا کمی نرم شود، در آبکش میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط مینماییم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد. کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط میکنیم و مایه را آماده و کنار میگذاریم. پوست بادنجانها را میکنیم و سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را خالی میکنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادنجانها را میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا نیفتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف میچینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادنجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف میچینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.
بادنجان قلمی متوسط=۸ عدد(یا بادنجان دلمه ای ۳ عدد)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخان،پیازچه)=نیم کیلو
برنج=یک پیمانه پر(۲۰۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
و یا آب گوجه فرنگی=۲ لیوان
آبلیمو=به مقدار کافی
شکر(در صورت تمایل)=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ میکنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد میکنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم، گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط میکنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش میدهیم تا کمی نرم شود، در آبکش میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط مینماییم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد. کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط میکنیم و مایه را آماده و کنار میگذاریم. پوست بادنجانها را میکنیم و سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را خالی میکنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادنجانها را میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا نیفتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف میچینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادنجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف میچینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه