شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


قابلیت نگهداری و عمر ماندگاری مواد غذایی


تاریخ نشر : ۸۵۰۲۱۶
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۱۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۹۰۲-۱۵-۱
شماره کنگره : ۸۵۲۱۶۰۵۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : ترجمه
مترجم : خانقاهی‌ابیانه - حمید
مترجم : مشکوه - محسن
نویسنده : من - دومینیک

در کتاب خاطرنشان شده است. 'عمر ماندگاری به مدت زمانی پس از تولید یا بسته‌بندی اطلاق می‌شود که ویژگی‌های مطلوب حسی، شیمیایی، فیزیکی، عملکردی یا ویژگی‌های مطلوب حسی، شیمیایی، فیزیکی، عملکردی یا ویژگی‌های میکروبی آن و حسب مورد مشخصات تغذیه‌ای در شرایط نگهداری تعریف شده حفظ گردیده و در نهایت فرآورده، سالم و مناسب برای مصرف باقی می‌مانده'. کتاب حاضر شامل سه فصل است فصل نخست که در قالب پرسش و پاسخ فراهم آمده شامل اطلاعاتی درباره‌ی عمر ماندگاری مواد غذایی است. در فصل دوم به اصول و راه‌های کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی به شیوه‌ای کاربردی پرداخته شده و در فصل سوم روش عملی تعیین عمر ماندگاری مواد غذایی تشریح گردیده است.