دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
قلیه ماهی
موادلازم:
گشنیز ۷۵۰ گرم
شنبلیله ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده سه قاشق سوپ خوری
سیر ۱۰ حبه
نمك ,فلفل وادویه بمیزان لازم
تمبرهندی یك بسته
ماهی فیتوفاگ ۶ تكه
روغن بمیزان كافی
آرد یك قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
تمبرهندی را در یك كاسه ریخته ودو لیوان آب روی آن می ریزیم. پس از یك تا دو ساعت آنرا صاف می كنیم تا هسته وپوستهای آن گرفته شود. ماهیها را سرخ می كنیم ودر یك ماهیتابه گود می ریزیم, آرد را كمی سرخ می كنیم .گشنیز وشنبلیله را پس از شستن ریز خرد می كنیم .سبزیها را كمی سرخ کرده ،سیر وپیاز سرخ شده را باآن مخلوط می كنیم. تمام مواد سرخ شده را روی ماهیها ریخته ونمك ،فلفل وادویه را به آنها اضافه می كنیم. آب تمبرهندی را هم اضافه كرده وروی حرارت ملایم , قلیه را می پزیم.
توجه: سیر را كم سرخ کرده زیرا زود می سوزد وتلخ می شود.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت علی شمخانی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان گشت ارشاد رئیس جمهور
تهران شورای شهر سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل کنکور وزارت بهداشت
دلار تورم خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا
سریال نون خ پیمان معادی تئاتر تلویزیون فیلم سینمای ایران سینما بازیگر موسیقی سریال پایتخت ازدواج
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه نوار غزه عراق
فوتبال استقلال ایران پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
هوش مصنوعی اپل آیفون ماه تبلیغات فناوری ناسا گوگل نخبگان مریخ
خواب موز کاهش وزن بارداری دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی