دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ماهی پرورشی


سوپ ماهی پرورشی
● موادلازم :
آرد گندم ۶۰گرم
ماهی پرورشی یك كیلوگرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۴عدد(نیم كیلو)
سس ماهی یك لیتر
نمك وفلفل بمیزان لازم
روغن برای سرخ كردن بمیزان لازم
آب نیم لیتر
خامه ۲۵۰ گرم
شوید چند بوته
هویج فرنگی ۲عدد
پیاز ۲عدد
كرفس كوچك یك بوته
● طرز تهیه:
یك عدد پیاز را خرد می كنیم. كرفسها رانیز بصورت ریز خرد می كنیم .هویج ها را بشكل مربع های کوچک خرد می كنیم. سپس ماهی بی استخوان را هم بصورت تكه تكه برش زده ،شوید را هم خرد می كنیم. دریك قابلمه سس صاف شده ماهی را ریخته و چند پر نعنا را به آن اضافه می كنیم و۱۰ دقیقه می گذاریم بجوشد. سپس پیاز, كرفس وهویج را در كمی روغن ریخته وبهم می زنیم .آرد را هم اضافه كرده وكمی سرخ می كنیم.
اكنون سیب زمینی را جداگانه پخته وله می كنیم وسس ماهی را روی مواد سرخ شده وسیب زمینی پخته وله شده ریخته ،بهم می زنیم، خامه وشوید را به تمام مواد اضافه كرده وبهم می زنیم وحرارت را خاموش کرده ، آبلیمو را بمقدار دلخواه در غذا می ریزیم .
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه


همچنین مشاهده کنید