سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

چای‏های گیاهی


چای‏های گیاهی
چای‏های گیاهی (دم كرده گیاه داروئی) حاوی اجزای زیر می‏باشد:
▪ عامل اصلی داروئی: به‌طور مثال در مورد دم كرده به‌عنوان ملین، یك یا چند گیاه حاوی آنتراكینون به كار می‏رود(مثل برگ سنا و یا پوست سیاه توسكا)
▪ داروهای گیاهی برای افزایش یا تكمیل فعالیت عامل اصلی داروئی و یا برای كاهش عوارض جانبی ناخواسته، بنابراین داروهائی با خاصیت ضد نفخ (مثل انیسون، زیره سیاه و یا رازیانه) و یا خاصیت ضد اسپاسم (مثل گل‏های بابونه) ممكن است به‌طور محسوسی عوارض جانبی مثل دل پیچه داروهای آنتراكینونی را كاهش دهند.
▪ برای جلوگیری از جداشدن اجزای اولیه دم كرده از هم، تا حدود ۲۰درصد از مواد گیاهی كه فاقد فعالیت داروئی هست و یا فعالیت داروئی كمی دارد و به شدت پرز دارند به مخلوط افزوده می‏شود. بدین منظور برگ‏های تمشك جنگلی بسیاری از مواقع به‌عنوان پركننده استفاده می‏شوند.
▪ طعم دهنده: طعم دهنده‏های پرمصرف در این موارد شامل پوست نارنج، بهار نارنج و برگ‏های نعناع هستند.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید