یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پیاز احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد


پیاز احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد
دانشمندان اعلام کردند که خوردن مواد غذایی ترکیبی با نام فلاونوئید، علایم ابتدایی ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. براساس نتایج تحقیقاتی که روی ترکیبات کورستین صورت گرفت، خوردن مواد غذایی از جمله چای، پیاز و سیب که حاوی کورستین هستند، تا حد زیادی از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. این مواد غذایی از التهاب عروق کرونر که به تصلب شریان‌ها منجر می‌شود، جلوگیری می‌کند. البته تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که کورستین به سرعت از سوی روده و کبد جذب شده و در خون باقی نمی‌ماند. مطالعات جدید بیانگر آن است که پس از بلع، جذب و هضم کورستین، برخی از ترکیبات در خون باقی می‌ماند و آثار مطلوبی را بر شریان‌ها اعمال می‌کند
منبع : روزنامه سلامت


همچنین مشاهده کنید