شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
فلفل قرمز و درد
مصرف فلفل قرمز در مدت زمان طولانی به کاهش دردهای مزمن بویژه دردهای مفصلی در زنان مؤثر است.مطابق با تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان مرکز تحقیقاتی نیویورک، مصرف روزانه فلفل قرمز واکنش سیستم عصبی را نسبت به محرک های ایجادکننده درد کاهش داده و باعث تسکین درد می شوند.
آزمایشات نشان می دهد، ترکیبات موجود در فلفل قرمز در کاهش درد هنگام زایمان، دردهای ناشی از انجام عمل جراحی و دردهای ناشی از رماتیسم مفصلی یا آرتروز در زنان مؤثر است.آزمایشی که روی ۷۰۰ زن ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، نشان داد آن دسته از زنانی که فلفل تند در رژیم غذایی آنها قرار داشت نسبت به درد مقاوم بوده و واکنش سیستم عصبی آنها در پاسخ به درد متفاوت است.
فلفل قرمز از انواع ادویه های رایج در طبخ غذا محسوب می شود که دارای خواص متعددی است.فلفل قرمز دارای ترکیبی به نام کاپسایسین بوده که به فلفل طعم تندی می بخشد. هر اندازه که این ماده در فلفل بیشتر باشد، فلفل طعم تندتری داشته و خواص آن بیشتر است.
کاپسایسین موجود در فلفل باعث کاهش چسبندگی پلاکت ها و تسکین درد می شود. این ماده خاصیت ضدالتهابی داشته و سیستم ایمنی بدن را در مقابل ابتلا به ویروس ها و باکتری های موجود در محیط افزایش می دهد.
محققان کاپسایسین را یکی از روش های مؤثر درمانی برای مقابله با دردهای ناشی از بیماری های آرتریت و دیابت می دانند. همچنین این ترکیب در پیشگیری از ابتلا به روماتیسم مفصلی و دیگر اختلالات مربوط به سیستم ایمنی مؤثر است.تحقیقات دیگر خبر از تأثیر مصرف فلفل قرمز در کاهش دردهای ناشی از ابتلا به بیماری های پوکی استخوان در زنان می دهد. آزمایشی که روی ۳۰۰ زن مبتلا به پوکی استخوان ۴۰ تا ۶۵ ساله نشان داد، در افرادی که به مدت طولانی در رژیم غذایی خود از فلفل قرمز استفاده می کردند، میزان درد به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد.همچنین فلفل قرمز میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد و در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی مؤثر است. از طرف دیگر ترکیبات موجود در فلفل قرمز به هضم غذا و بهبود در عملکرد سیستم گوارش بدن کمک می کند.فلفل قرمز حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن است. مصرف دو قاشق مرباخوری فلفل قرمز در روز، بیش از ۱۰ درصد مقادیر مورد نیاز ویتامین ث و ۱۵ درصد ویتامین آ مورد نیاز را تأمین می کند.پیشگیری از ابتلا به زخم معده، سرطان سینه و اضافه وزن از دیگر خواص فلفل قرمز است.
گفتنی است این ادویه مقوی حاوی مقادیر قابل توجهی آهن، پتایسم، ویتامین ث و آ و فیبر است.افزایش خطر شکل گیری لخته های خون از خطرات مصرف فلفل قرمز در افراد مستعد است، از این رو توصیه می شود، افراد مبتلا به این بیماری قبل از مصرف با پزشک معالج مشورت کنند.
دنیا پرتو
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تهران هواشناسی فضای مجازی سیل ترافیک مدارس شهرداری تهران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی ازدواج
چین قیمت خودرو خودرو گاز قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب سینما رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری مغز دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ گوگل
ویتامین توت فرنگی آسم روغن زیتون هندوانه کبد چرب