شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خورش قرمه سبزی


خورش قرمه سبزی
● مواد لازم:
- سبزی (تره - جعفری)
- گوشت بدون استخوان: نیم كیلو
- لوبیا قرمز یا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم
- لیمو عمانی درسته: ۳ تا ۴ عدد
- گرد لیمو: یك قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ كرده: ۲۵۰ گرم
- روغن
● دستور تهیه:
گوشت را تكه تكه می كنیم و با پیاز می گذاریم نیم پز شود. سپس لوبیا و لیمو عمانی را به آن اضافه می كنیم. بعد سبزی را به دقت تمیز كرده و می شوییم. آب سبزی كه به دقت گرفته شد ریز خرد می كنیم. (می توان شنبلیله هم به سبزی اضافه كرد). بعد سبزی را با روغن كمی سرخ می كنیم و داخل گوشت می ریزیم و كمی نمك و گرد لیمو به آن اضافه می كنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و روغن بیندازد. (بجای گرد لیمو می توان از آب لیمو هم استفاده كرد)
منبع : سایت تخصص بانوان یزد