دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی


روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی
شما می‌دانید: در قرآن ۲۲ بار واژه حزب بکار رفته و یک سوره قرآن بنام احزاب است.
قرآن در طبقه‌بندی احزاب،سه نوع حزب را تعریف می‌کند. حزب‌الله، حزب‌الشیطان و حزب خود باور.
در احادیث، «حزب» جایگاه ویژه‌ای دارد. پیامبر اسلام (ص) حزب علی (ع) را حزب الله دانسته است. در وداع امام هشتم(ع)، در محضر امام علی بن موسی الرضا (ع) همه می‌خوانند: «وجعلنا من حزبک...»
این دعای مشهور را چند بار خوانده‌اید؟ «اللهم اجعلنا من حزبک، فان حزبک هم المفلحون...»
امام خمینی (ره) همواره از پراکندگی مسلمانان، انتقاد داشت و آن را موجب سلطه استکبار و صهیونیسم می‌دانست.
قانون اساسی جمهوری اسلامی، به اصل تحزب توجه ویژه دارد.
در جهان فعلی، احزاب را نمونه و مظهر مردمسالاری می‌دانند.
کشورهای بزرگ جهان از احزاب قوی و با سابقه طولانی برخوردارند.
استعمارگران در اجرای سیاست «تفرقه بیانداز و حکومت کن» در کشورهای جهان سوم به ویژه کشورهای اسلامی سعی میکنند مانع از به وجود آمدن حزبهای قوی، مستقل و دارای هویت اسلامی شکل بشوند.
بزرگانی چون شهیدان بهشتی، مطهری، باهنر و ... درباره تشکل و تحزب تاکیدات فراوانی دارند.
کشور جمهوری اسلامی ایران پرچمدار نظام جدیدی با حکومتی مستقل و ارزشی است. این نظام متعلق به همه مردم است و حضور مردم در صحنه‌ها همواره پاسدار اصلی این نظام بوده و خواهد بود.
مردم غیر از حضور در صحنه‌های عمومی مانند راهپیمایی‌ها، از طریق احزاب و تشکلهاست که می‌توانند در تعیین سرنوشت خویش شرکت موثر داشته باشند.
اگر صد نفر صاحب عقیده با هم جمع شوند و افکارشان را به شور بگذارند و بر اساس خرد جمعی، تصمیم‌سازی نمایند؛ مسلما اثر اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آنها قابل مقایسه با کار پراکنده و تک تک نیست.
در یک حزب ارزشی، افراد بصورت جمعی نظرات خود را مطرح می‌کنند. از اخبار و اطلاعات پشت پرده مطلع می‌شوند. هر فرد خود و نظریاتش را در سراسر کشور می‌یابد و تصمیم جمعی می‌گیرند.
این دیدگاه ماست. شما چه نظری دارید؟
آیا کار دستجمعی منظم و با برنامه را بر کار انفرادی و پراکنده ترجیح می‌دهید؟
می‌خواهید در سرنوشت کشور و در صحنه سیاست موثر باشید؟
می‌خواهید از آخرین تحولات سیاسی کشور احتمالات و برنامه‌های آینده با خبر باشید؟
می‌خواهید نظرتان در یک حزب کشوری، مطرح شود؟
فکر می‌کنید از چه راهی بهتر می‌توانید خواست‌های خود را برآورده بسازید؟
قبول دارید حزب ارزشگرا، می‌تواند قطره قطره‌ها را جمع کند و از آنها رودهای پربرکت و دریای با عظمت بسازد.
شما حزب موتلفه اسلامی را می‌شناسید؟
حزب موتلفه اسلامی، همزاد با نهضت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲ تاسیس شد و بیش از چهار دهه سابقه کار، تلاش، جهاد و شهادت دارد.
تنها تشکلی است که با نظر امام(ره)، با گزینش هیات موسس توسط امام، در منزل امام و در حضور ایشان تاسیس شده است.
تشکلی است که رضایت امام در را آغاز فعالیت جلب کرده، از دعای نیمه شب امام و عنایات مستمر آن عبد صالح خدا بهرهمند شده و تا پایان عمر پربرکت امام خمینی (ره) به او وفادار مانده و همواره برای حرکت تشکیلاتی خود تایید امام را مدنظر داشته است.
حزب موتلفه اسلامی مورد عنایت ولی فقیه عادل، مراجع معظم تقلید، روحانیت کشور و چهره‌های ماندگار در انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده و هست.
برخی اظهار نظرهای امام راحل و یادگار ایشان و مقام معظم رهبری(مدظله) درباره حزب موتلفه اسلامی به شرح زیر است :
امام خمینی (ره): شما از انقلابیون اول نهضت اسلامی هستید.
مقام معظم رهبری(مدظله) در دیدار با اعضای شورای مرکزی در تاریخ ۱۴/۱۰/۱۳۷۴: «... مجموعه موتلفه اسلامی می‌تواند ادعا کند که ریشه در دورانهای دشوار مبارزه دارد و امتحانهای سختی را پشت سر گذاشته است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی(ره): «... شما برادران واقعا از بهترین‌های انقلاب هستید از دوستان امام، از ابتدای نهضت تا بحال هم بوده‌اید، یک لحظه هم از خط امام و روش او جدا نشده‌اید و ایشان هم به شماعلاقه زیادی داشتند.»
● تجربه سه نسل:
موتلفه اسلامی مجموعه‌ای از سه نسل معاصر است. نسل اول که در انقلاب شکوهمند اسلامی در خدمت امام و مردم برای استقلال ایران و بیرون راندن آمریکا و انگلیس و برانداختن رژیم کودتایی شاه و نظام ستمشاهی و استقرار نظام جمهوری اسلامی، جهاد کرده وتاریخ انقلاب گواه جهاد و شهادت یاران موتلفه اسلامی است.
نسل دوم در خدمت نظام جمهوری اسلامی همراه ملت، در سازندگی‌ها، پاسداری از انقلاب و ارزشهای اسلامی در برابر تجاوز نظامی به ایران و تحرکات ضد انقلاب و منافقان و لیبرالها خدمات و شهدای فراوانی را تقدیم کرده است.
نسل سوم که با بهره‌گیری از تجربه دو نسل در کار ساختن ایران اسلامی آباد، آزاد وشاد تلاش می‌کند.
نمایندگان این سه نسل اکنون در حزب موتلفه اسلامی انجام وظیفه می‌کنند. این تشکل پس از انقلاب در حزب جمهوری اسلامی ادغام شد و پس از تعطیلی حزب مذکور در سال ۶۷ با اجازه امام خمینی(ره) تجدید فعالیت، و سپس با تصویب کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اخذ پروانه رسمی فعالیت خود را ادامه داد.
● قدرت برای خدمت
موتلفه اسلامی حزبی است که برای انجام وظیفه شرعی در ایجاد جامعه نمونه اسلامی و عرضه خدمت جمعی به ملت تشکیل شده و قدرت را برای «خدمت» می‌خواهد. نه هدف آن قدرت است و نه اینکه خدمت را برای کسب قدرت می خواهد. این موضوع در پرونده بیش از چهار دهه فعالیت حزب موتلفه اسلامی ثابت شده است که این حزب مردمی همواره در خدمت انقلاب، نظام و ملت بزرگ ایران بوده است.
● همراه تمام اقشار جامعه
حزب موتلفه اسلامی از همه قشرها، طبقات و گروهها از جمله: علما، طلاب، دانشگاهیان، دانشجویان، فرهنگیان، کارمندان، کسبه و بازاریان،‌کارگران، کشاورزان، متخصصان، دانش‌آموزان، از خوهران و برادران و همه قشرهای دیگر جامعه عضو پذیرفته و می‌پذیرد. عضویت در موتلفه اسلامی بر پایه روابط ایمانی است و مزیت‌ها را ‌تقوا محک می زند.
● پیمودن راه شهادت
استمرار خط شهادت در موتلفه اسلامی، از ۱۵ خرداد ۴۲ تا کنون بهترین دلیل بر اصالت حرکت اسلامی مستقل و آزادی خواهانه آن و شدت کینه و خشم استعمار جهانی و رژیم مستبد پهلوی، منافقین وجریانات التقاط وانحراف از این تشکل الهی و خدوم است. شهیدانی مانند: حاج صادق امانی، مرتضی نیک نژاد، رضا صفار هرندی، محمد بخارایی، حاج مهدی عراقی، محمد صادق اسلامی، آیت‌الله دکتر مفتح، آیت الله مرتضی مطهری، آیت الله دکتر بهشتی. دکتر محمد جواد باهنر، محمد علی رجایی، سید علی اندرزگو، حجت‌الاسلام والمسلمین محلاتی، علی درخشان، عباسعلی ناطق نوری، حسن عباسپور، محمد جواد سرحدی، محمد کچوئی،‌محمد علی نظران. سید اسدالله لاجوردی و شهدای دیگر دوران انقلاب و پس از انقلاب بویژه در جبهه دفاع مقدس در این راه به مقام شهادت نائل آمده‌اند.
به این شهدا باید نام کسانی چون حاج سعید امانی، حاج حبیب الله شفیق ، حاج تقی خاموشی و حاج حسین رحمانی را اضافه کرد .
افرادی که پس از عمری خدمت و تلاش صادقانه در حزب وموتلفه اسلامی دعوت حق را لبیک گفتند و به دیار باقی شتافتند .
● دوره‌های فعالیت حزب موتلفه اسلامی دوره ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۴
این دوره با آغاز نهضت امام شروع شد و رهبران و عناصر موثر موتلفه اسلامی در خدمت امام و روحانیت مبارز در صحنه‌های جهاد و فعالیت‌ها حضور فعال داشتند. ۴ نفر از رهبران در ۲۶ خرداد، ۱۳۴۴ به اتهام اجرای حکم الهی درباره حسنعلی منصور، نخست وزیر محمدرضا پهلوی که قصد داشت لایحه ننگین کاپیتولاسیون را تصویب کند؛ به شهادت رسیدند .
تعداد زیادی به حبسهای طولانی محکوم شدند و چند نفر دیگر سالها زندگی مخفی را برگزیدند.
● دوره ۱۳۴۴ تا ۱۳۴۹
با دستگیری رهبران اولیه، موتلفه اسلامی به اقتضاء شرایط جامعه تغییراتی در مدیریت و شبکه تشکیلاتی خود پدید آورد و فعالیت‌ها کاملا مخفی در جهت زیرسازی حرکت آینده و فرهنگ‌سازی ایجاد کرد و نیز حفظ جریان مبارزه همه جانبه با سلطه‌گران طاغوتی فعالیتهای مخفی را در پیش گرفت بود.
مدیریت این دوره با شهید باهنر، شهید رجایی، شهید محمد صادق اسلامی، جلال‌الدین فارسی و برخی برادران دیگر بود.
● دوره ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۴
این دوره دوران مبارزه مخفی است و موتلفه اسلامی ضمن انجام فعالیتهای مخفی سیاسی، به فعالیتهای دیگر عام المنفعه پرداخت. از جمله این فعالیتها عبارتند از: تاسیس مجتمع آموزشی رفاه، طراحی و اداره مجتمع‌های فرهنگی مردمی، تشکیل شرکت «فیلم در خدمت دین»، ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه، اجرای برنامه‌های تفریحی سالم از قبیل اردوهای رفاه و شرکت سبزه، اداره امور سیاسی مانند تشکیل گروهها، انجمنها و جلسات و حوزه‌های مخفی، پخش اعلامیه، رسیدگی به خانواده‌‌های زندانیان سیاسی و خانواده‌های شهدا، رسیدگی به محرومین و مستضعفین از طریق تهیه لباس، غذا و لوازم زندگی، همکاری همه جانبه با گروههای مبارز اسلامی و از این قبیل فعالیتها که توسط مدیریت جمعی اداره گردید.
● دوره ۱۳۵۴ تا ۱۳۵۶
پس از آشکار شدن انحراف سازمان مجاهدین خلق و جنایتهای آنان و گروههای کمونیست، بار دیگر موتلفه اسلامی نقشی محوری را در سازماندهی افراد و ارتباط با روحانیت مبارز و امیددهی و حفظ روحیه مبارزین مسلمان بر عهده گرفت.
این دوره سخت‌ترین دوره فعالیت موتلفه اسلامی به حساب می‌آید. مدیریت داخلی زندانها با شهید اسدالله لاجوردی،‌ شهید مهدی عراقی، حبیب‌الله عسگراولادی، اسدالله بادامچیان و برخی یاران زندانی و مدیریت بیرونی با شهید بهشتی، شهید مطهری، شهید باهنر و یاران دیگری چون شهید اسلامی بود.
● دوره ۱۳۵۶ تا ۱۳۵۷
حزب مؤتلفه اسلامی در این دوره با لبیک به پیام امام خمینی (ره) در اردیبهشت ۵۶، در خدمت روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نقش اساسی در ایجاد تشکیلات مخفی و سازماندهی مبارزین مسلمان داشت.
یاران حزب موتلفه اسلامی در کمیته استقبال ازامام و سازماندهی انتظامات ۶۰ هزارنفره برای ورود امام به ایران و اداره مراسم بهشت زهرا(س) و اقامتگاه امام نقش اساسی داشته‌اند.
● دوره پس از پیروزی انقلاب اسلامی ـ ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۶
در این دوره، موتلفه اسلامی با اجازه امام در حزب جمهوری اسلامی فعالیت کرد و عناصر آن خدمات موثری در این حزب شهیدپرور داشتند. در این دوره کسانی مثل شهیدان مهدی عراقی، علی درخشان، اسدالله لاجوردی، محمد صادق اسلامی و آقایان جبیب الله عسگراولادی،‌اسدالله بادامچیان، مصطفی حائری‌زاده، مرحوم سعید امانی همدانی و... از فعالان حزب موتلفه اسلامی عضو شورای مرکزی حزب جمهوری بودند.
● دوره پس از تعطیلی حزب جمهوری اسلامی ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۷
موتلفه اسلامی در این شرایط بنا به نظر امام خمینی(ره) انسجام احتیاطی خود راحفظ کرد و در ایجاد تشکلهای اسلامی «صنفی ـ سیاسی» کوشش جدی داشت.
● دوره ۱۳۶۷ تا کنون
در این دوره با کسب اجازه و تایید صریح امام خمینی(ره) و پس از رحلت ایشان با تایید ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای «مدظله‌العالی» بطور مستقل به تجدید سازمان تشکیلاتی اقدام کرد و با کسب مجوز رسمی از وزارت کشور در سال ۷۱ به عنوان «جمعیت موتلفه اسلامی» راهی نو را پی گرفت و در سال ۸۲ نیز در چهلمین سالگرد تاسیس با نام «حزب موتلفه اسلامی» ادامه طریق داد ‌که انشاءالله تا ظهور حکومت عدل جهانی اسلام و در رکاب حضرت مهدی(ع) ادامه یابد. در این دوره با انتخاب شورای مرکزی ، دبیرکلی حزب تا سال ۸۳ بر عهده حبیب‌الله عسگراولادی بود و در مرداد ماه این سال شورای مرکزی محمد نبی حبیبی را به عنوان دبیر کل حزب انتخاب کرد.
این انتخاب توسط شورای مرکزی دوره هشتم در سال ۱۳۸۵ نیز تکرار شد .
● وضعیت فعلی:
حزب موتلفه اسلامی، گسترده‌ترین حزب در سطح کشور است و جایگاه آن در نظام جمهوری اسلامی ایران نهادینه شده است. موتلفه اسلامی در ۳۰ استان کشور و بیش از ۱۸۰ شهر، دفتر و یا هسته تشکیلاتی دارد. موتلفه اسلامی هر ساله با برگزاری بیش از دهها کانون در تهران، جلسات مختلف در استانها و شهرستانها، سهم بسزایی در توسعه سیاسی و فرهنگی کشور دارد. کتاب ها و جزوه های منتشر شده از طرف موتلفه و شخصیتهای آن، مقالات، سخنرانیها، برنامه‌های تبلیغی و آموزشی، همراهی و همفکری در تهیه و طراحی لوایح مفید برای کشور و مردم، برگزاری اردوهای تفریحی، آموزشی و انتشار جزوه آموزشی ذکر، خبرنامه‌ها و ویژه‌ نامه‌ها، گوشه‌هایی از خدمات گسترده حزب موتلفه اسلامی است.
دبیر کل موتلفه اسلامی، هر هفته در باره امور سیاسی، فرهنگی، اقتصادی،‌که مورد استقبال مواضع سیاسی و مطبوعات و داخلی و خارجی اعلام مواضع می‌نماید.
نشریه هفتگی شما (شهدای موتلفه اسلامی) ارگان حزب است که از نشریات معتبر کشور بشمار می‌آید که از اواخر سال ۱۳۷۵ تا به حال به صورات مستمر منتشر شده است مدیر مسئولی این نشریه در ابتدا بر عهده آقای اسدالله بادامچیان بود که در سال ۱۳۸۳ به آقای حمیدرضا ترقی محول شد. از تیرماه ۱۳۸۴ مدیر مسئولی نشریه بر عهده مجتبی همدانی قرار گرفته است. شورای مرکزی موتلفه اسلامی هر سه سال یکبار در مجمع عمومی انتخاب می‌شوند. اعضای شورای مرکزی ۳۰ نفر عضو اصلی و ۵ عضو علی‌البدل می‌باشند که از میان شخصیت‌های سیاسی ـ انقلابی و تجربه آموخته‌ها،‌ از قشرهای گوناگون اعم از جوانان و خواهران با رای مخفی نمایندگان منتخب حوزه های حزبی که در مجمع عمومی گرد هم میایند؛ انتخاب می‌شوند.
این شورای دبیرکل حزب و سپس مسئولان مراکز و معاونتهای حزب را در جلسات بعدی انتخاب میکند.
اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی منتخب هشتمین مجمع عمومی در اردیبهشت ماه ۸۵ بر اساس حروف الفبا بدین شرح می‌باشد:
▪ آقایان: آرین منش، آشتیانی واعظی، آقا میرسلیم، اسلامی، اعتمادیان، اکبری، امانی، انبارلویی، انواری، بادامچیان، بهاروند، پرورش، پزشکیان، ترقی، توکلی بینا، جولایی، حاجی حیدری، حائری زاده، حبیبی، خرسند، رخ‌صفت، زمانیان، شجونی، صولی، عباسپور، عسگراولادی، غفوری‌فرد، فرخ .
▪ خانمها: رهبر، یزدی، بادامچیان، فخر و قدیری.
موتلفه اسلامی در دسترس شما :
شما می‌توانید برای اطلاع از شرایط عضویت و یا همکاری و همفکری به صورت غیر عضو به عنوان طرفدار و نیز طرح سئوالات و اطلاع از مواضع حزب، از راه های زیر با ما تماس بگیرید .
پایگاه خبری حزب نشریه شما : www.shomanews.ir
پایگاه اطلاع ‌رسانی حزب: www.motalefeh.org
پایگاه معاونت تبلیغات حزب: www.motalefeh.ir
پست الکترونیکی حزب : E- Mail:info@motalefeh.org
پست الکترونیکی نشریه شما : E- Mail:info@shomanews.ir
صندوق پستی : ۱۱۱۵/۱۱۳۶۵
نشریه شما: ۹-۸۸۳۱۱۲۸۶-۹۸۲۱+
نشریه شما پیامگیر و نمابر: ۸۸۳۱۱۲۹۰-۹۸۲۱+
نمابر و پیام گیر روابط عمومی حزب : ۸۸۲۲۲۲۹-۹۸۲۱+
معاونت امور طرفداران حزب : ۸۸۲۱۸۴۰-۹۸۲۱+
دفتر مرکزی حزب : ۵-۸۸۲۲۹۲۳-۹۸۲۱+
کلیه دفاتر حزب نیز در سراسر کشور نیز پذیرا و پاسخگوی شما می باشند
منبع : سایت خبری شما


همچنین مشاهده کنید