شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خیانت در وقت اضافه


خیانت در وقت اضافه
دو روز پیش خبری روی خروجی خبرگزاری ها قرار گرفت که از اعتراف نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی به همدستی برخی از سران کشورهای عربی و مشخصاً عربستان، مصر و اردن در حمله به غزه حکایت می کرد. وی که این سخنان را در جمع رؤسای سازمان های امنیتی این رژیم بر زبان آورده، یادآوری می کند؛ موضوع حمله به غزه با هدف نابودی حماس به درخواست کشورهای عربی صورت گرفته و تداوم این جنگ خواسته همین کشورها بعلاوه دولت تشکیلات خودگردان فلسطین- ابومازن- بوده است.
در شرایطی که اسرائیل جنایتکار تهاجم وحشیانه خود را علیه کودکان، زنان و غیرنظامیان نوار غزه ادامه می دهد، اظهارات محمود عباس و اطرافیانش از همان ساعات اولیه جنگ تاکنون، دلالت بر تمایل قلبی آنان به این نسل کشی آشکار دارد. تشکیلات خودگردان و خائن به آرمان های رهایی بخش فلسطین به جای آنکه در مقابل جنایت دشمن صهیونیستی اسلحه به دست بگیرند و اگر اهل مقاومت نیستند، لااقل مهاجم را برحذر داشته و به اعمال فشارهای بین المللی برای توقف کشتار مردم کشورش کمک نماید، ساکنان نوار غزه را به صبر و بردباری(!) دعوت کرده و علناً اشاره می کند که «به زمان براندازی دولت غیرقانونی (حماس) در نوار غزه نزدیک شده ایم.»
اظهارات دولتی که خود را قانونی می داند(!) در شرایطی از طریق رسانه های جهان پخش شد که حملات جنگنده های اسرائیلی بر سر ساکنان نوار غزه ادامه داشت و مردم بی دفاع این سرزمین به خاک و خون کشیده می شدند.
تأکید بر این گزینه که هدف از این حملات دامنه دار، تغییر حقایق سیاسی در منطقه و پایان بخشیدن به قدرت حماس در فلسطین است، این گمانه را تقویت می کند که حمله به مردم مظلوم و بی پناه غزه بخشی از تلاش کشورهای عربی و بین المللی علیه این جنبش مردمی است. آنان سعی دارند با تشدید وخامت اوضاع در غزه، مردم این سرزمین را علیه حماس تحریک کرده و این جنبش را در تحریم و حملات وحشیانه اشغالگران علیه مردم فلسطین سهیم کرده و به اعتباری گناه را گردن حماس بیندازند.
اظهارات مسئولان رژیم صهیونیستی مبنی بر هماهنگی با برخی از کشورهای عربی قبل از آغاز عملیات این مسئله را تأیید می کند. حتی اظهارات برخی از مسئولان و سران کشورهای عربی که حماس را مسئول حملات ددمنشانه اسرائیل معرفی و عملاً از رژیم اشغالگر به بهانه دفاع از خویش، بابت اعمال جنایتکارانه اش سلب مسئولیت کرده اند نیز دلالت بر این موضوع دارد.
اتحادیه اروپا با برگزاری نشستی در سطح وزرای امور خارجه به بررسی اوضاع اسفبار غزه پرداخت و-هرچند به ظاهر اما صراحتاً- خواستار توقف حملات به این منطقه شد. اما رهبران عربی در جنگ مصیبت باری که ریشه در کینه توزی دیرینه یهودیان علیه مسلمانان و اعراب دارد، حتی موضع صریحی بسان غربی ها اتخاذ نکرده هنوز بر سر تشکیل نشست فوق العاده سران عرب دعوا دارند و صرفاً در پیامی غیرمستقیم اسرائیل جنایتکار را به توقف حملات دعوت کرده اند.
شاید کشورهای عربی و تشکیلات خودگردان همانطورکه وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اظهار می دارد، حماس را یک مشکل برای خود و اسرائیل می دانند و با شروع و ادامه جنگ در غزه به دنبال نابودی حماس می باشند، اما آیا حماس نابود شدنی است؟
آنها اگر چندی از خور و خواب خود بکاهند و دست از عیش و عشرت بکشند و قدری تاریخ چند ساله اخیر را مطالعه کنند درخواهند یافت که مقاومت ملت هایی که حقوقشان پایمال شده، با اعمال خشونت از بین نمی رود؛ حتی اگر رهبرانشان را نابود کنند. طبعاً چراغ مقاومت مردم فلسطین، انتفاضه الاقصی و جنبش حماس که ریشه در ایدئولوژی دشمن ستیز «الاسلام یعلوا و لایعلی علیه» دارد، خاموش شدنی نیست. شاید ذهن علیل رژیم صهیونیستی از درک این واقعیت عاجز باشد ولی این حقیقتی است که تاریخ به ما نشان می دهد.
جالب آن که روزنامه صهیونیستی هاآرتص هم سناریوی رژیم غاصب را رویاپردازنه می خواند و می نویسد: «دولت اسرائیل تصور می کند که از طریق این حملات، غزه را با خاک یکسان کرده، هزاران سرباز اسرائیلی را وارد نوار غزه نموده، تمام رهبران حماس را نابود و سپس گلعاد شلیط- سرباز اسرائیلی اسیر شده- را در سلامت کامل آزاد می کند. این امر رویایی بیش نیست!»
در نقطه مقابل این هدف دست نیافتنی جنگ غزه باعث شده که حماس از جایگاه بالاتری نزد مردم غزه و فلسطین و حتی ملت های عرب و مسلمان برخوردار شود. این امر از تظاهرات گسترده مسلمانان خصوصاً در کشورهای عربی در اعتراض به حملات اسرائیل و در حمایت از حماس و جنبش مقاومت، بخوبی پیداست.
حماس سالهاست که در فهرست گروه های منفور آمریکا و در لیست سازمان های تروریستی جای گرفته است. غزه اوضاع خوبی ندارد و سکوت کرکننده کشورهای عربی براین واقعیت صحه گذاشته که آنان برای محو کامل حماس لحظه شماری می کنند. اما همه آنان در محاسبات خود این واقعیت مهم را نادیده می گیرند که همین حماس به عنوان یک حزب معتبر و سیاسی- مردمی در انتخابات سال ۲۰۰۶ فلسطین به پیروزی رسید.
اگر امروز اسرائیل غاصب و سران خائن عرب سعی دارند حماس را عامل فاجعه غزه معرفی کنند، آن مادری که براثر بمباران وحشیانه دشمن جنازه بدون سر فرزندش را در آغوش می گیرد، دیروز و در سایه شوم تحریم غذایی و دارویی شاهد مرگ تدریجی فرزندانش در تاریکی غزه بود. تحریم آن روز دست کمی از جنگ امروز نداشت. در روزهای تحریم مردم غزه لحظه ای دست از حمایت حماس و آرمان های آزادی بخش خود برنداشتند. امروز هم که زیر آتش بمب های ۱۱۳ کیلویی مخصوص حمله به تأسیسات زیرزمینی و اتمی! در آتش و خون دست و پا می زنند هم ، چنین اند.
اگر برای سران رژیم صهیونیستی اندکی هوش قائل باشیم قاعدتاً باید پس از تجربه جنگ ۳۳ روزه لبنان و شکست مفتضحانه از مقاومت حزب الله، قبل از ورود به جنگ غزه خود را از پیش بازنده ارزیابی می کردند ولی چنین نشد و آنها از راه هوا و دریا به باریکه غزه یورش بردند. اکنون تانک ها و نظامیان اسرائیلی پشت دروازه غزه منتظر فرمان حمله زمینی به این منطقه اند. ایهود باراک -وزیرجنگ رژیم صهیونیستی- که طی ۸ روز جنگ هوایی، پاسخ دندان شکنی از سوی مقاومت حماس دریافت کرده و شهرک های صهیونیست نشین را آماج موشک های حماس می بیند، برای آنکه بار دیگر از فضاحت شکست اسرائیل جلوگیری کند، علاوه بر حملات هوایی خود، کورکورانه چشم امید به حمله زمینی بسته است. اگر چنین شود طولی نخواهد کشید که نیروهای ارتش صهیونیستی در کوچه پس کوچه های غزه با رزمندگان حماس درگیر خواهند شد و این نه آغاز بلکه انتهای شکست ذلت بار دیگری برای آنان خواهد بود. از سوی دیگر قطعاً اسرائیل غاصب قصد ندارد با اشغال دوباره غزه مسئولیت ۱.۵ میلیون فلسطینی ساکن این منطقه را با این حجم ویرانی و تخریب برعهده گیرد و به همین علت مجبور خواهد شد با رسوایی تمام بار دیگر از نوار غزه خارج شود. حماس نیز همچون حزب الله بار دیگر پیروزی خود را بر اسرائیل جشن خواهد گرفت.
کشورهای منطقه بایستی هوشیار باشند. اگر رژیم صهیونیستی اجازه یابد به اهداف خود برسد، خاورمیانه دیگر روی آرامش نخواهد دید. مسئله امروز غزه محدود به غزه تنها نیست. مسئله خاورمیانه و جهان اسلام است. جنایات صهیونیست ها در نسل کشی غزه باعث بیداری ملت های دنیا شده و چهره واقعی و ددمنشانه این رژیم را بیش از پیش نزد افکار عمومی جهان نمایان کرده است. تحرکات مردم آزاده جهان بویژه ملت های مسلمان منطقه و برپایی تظاهرات ضدآمریکایی و ضداسرائیلی آنان ثابت کرده است که امت اسلام برخلاف برخی از دولت های سرسپرده خود، درخواب نیستند.
سیدحسن نصرالله وقت اضافه کشورهای عربی به اسرائیل غاصب را فرصت دادن بیشتر برای پیروزی این رژیم در جنگ غزه خواند. اما حماس، حتی با خیانت سران عرب هم شکست نمی خورد. امروز به برکت انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی بین ملت های مسلمان به وجود آمده است و مسلمانان فلسطینی راه مبارزه و نجات خود را در مقاومت و انتفاضه های پیاپی یافته اند. وحشت سراسر وجود غاصبان قدس شریف را فراگرفته و دیوانه وار غزه را در آتش ظلم و کینه خود می سوزانند. اما وعده الهی پیروزی حق بر باطل و مظلوم بر ظالم است؛ همان درسی که از عاشورا و از خون بر زمین ریخته ثارالله گرفته ایم.
حمید امیدی
منبع : روزنامه کیهان