پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا


فیزیولوژی ورزشی: انرژی و تغذیه


فیزیولوژی ورزشی: انرژی و تغذیه
نویسنده : مک‌آردل - ویلیامکچ - فرانککچ - ویکتور
مترجم : خالدان - اصغر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۴/۱۸
رده دیویی : ۶۱۲.۰۴۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۱۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۵۹-۴۸۹-۴

مطالب این کتاب در سه بخش سامان یافته است .در بخش نخست, اطلاعاتی درباره ساختار شش گروه عمده مواد غذایی فراهم می‌آید, ضمن آن که نقش و تاثیر آن در فعالیت بدنی تبیین می‌شود .این مواد عبارت‌اند از :کربوهیدرات‌ها, چربی‌ها, پروتئین‌ها, ویتامین‌ها, مواد معدنی و آب .در بخش دوم, نحوه اخذ انرژی شیمیایی موجود در مواد غذایی به وسیله یاخته و استفاده از آن برای توان دهی به اعمال زیستی بررسی و تبیین می‌شود, افزون بر آن به اهمیت مواد غذایی و فرآیندهای انتقال انرژی در تداوم اعمال فیزیولوژیک اشاره می‌گردد .در بخش سوم مخاطبان با نقش دستگاه‌های تهویه, گردش خون, عضلانی و غدد درون‌ریز به هنگام ورزش آشنا می‌شوند .