جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب درسته در فر
جوجه مرغ : ۱۲۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
روغن زیتون : ۱ فنجان
سیب زمینی چیپس : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
جوجه درسته را تمیز میکنیم و میشوئیم و خوب خشک میکنیم و اطرافش را با سس روغن زیتون، آبلیمو و نمک آغشته میسازیم و دو سیخ از جوجه میگذاریم و یا جوجه را روی ظرفی مشبک (پنجرهای شکل) قرار میدهیم و سیخ یا ظرف مشبک را در دیس یا سینی فر میگذاریم و سینی را روی آخرین پنجره فر که قبلاً با حرارت ۴۵۰ درجه گرم شده است قرار می دهیم و نیم ساعت تا سه ربع میگذاریم بماند، گاهی جوجه را پشت و رو میکنیم و از سس روی آن میدهیم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و نیم ساعت تا سه ربع ساعت دیگر میگذاریم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از یک ساعت ربع تا یکساعت و نیم میباشد، بعد جوجه را در دیس قرار میدهیم و اطرافش را با جعفری و چیبس تزئین میکنیم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته این است که جوجه را گاهی بلند کنیم تا آبهای داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود یک کیلوونیم است میشود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن یکساعت و نیم است که سه ربع ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت و سه ربع ساعت با حرارت ۴۵۰ درجه میباشد ممکن است مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیوم پیچیده و بعد از یک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نیمساعت آخر برشته و طلائی شود در صورت پیچیدن مرغ در کاغذ کباب پختهتر و آبدارتر میگردد.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
روغن زیتون : ۱ فنجان
سیب زمینی چیپس : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
جوجه درسته را تمیز میکنیم و میشوئیم و خوب خشک میکنیم و اطرافش را با سس روغن زیتون، آبلیمو و نمک آغشته میسازیم و دو سیخ از جوجه میگذاریم و یا جوجه را روی ظرفی مشبک (پنجرهای شکل) قرار میدهیم و سیخ یا ظرف مشبک را در دیس یا سینی فر میگذاریم و سینی را روی آخرین پنجره فر که قبلاً با حرارت ۴۵۰ درجه گرم شده است قرار می دهیم و نیم ساعت تا سه ربع میگذاریم بماند، گاهی جوجه را پشت و رو میکنیم و از سس روی آن میدهیم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به ۳۵۰ درجه میرسانیم و نیم ساعت تا سه ربع ساعت دیگر میگذاریم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از یک ساعت ربع تا یکساعت و نیم میباشد، بعد جوجه را در دیس قرار میدهیم و اطرافش را با جعفری و چیبس تزئین میکنیم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته این است که جوجه را گاهی بلند کنیم تا آبهای داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود یک کیلوونیم است میشود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن یکساعت و نیم است که سه ربع ساعت با حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت و سه ربع ساعت با حرارت ۴۵۰ درجه میباشد ممکن است مرغ را در کاغذهای مخصوص آلومینیوم پیچیده و بعد از یک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نیمساعت آخر برشته و طلائی شود در صورت پیچیدن مرغ در کاغذ کباب پختهتر و آبدارتر میگردد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر