جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

حساسیت غذایی


از دكتر روزنفلد سئوال شده است كه آلرژی غذایی چیست و او گفته است: ایمیون سیستم (سیستم دفاعی بدن) برخی از افراد در قبال بعضی مواد غذایی واكنش منفی نشان می دهد و عوارض ناشی از این واكنش را آلرژی (حساسیت) غذایی گویند. این مواد غذایی به خودی خود زیان آور نیستند ولی ایمیون سیستم برخی از افراد آنها را نمی پذیرد و به جدال برمی خیزد. دلیل این واكنش منفی هنوز به درستی شناخته نشده است ولی بی ارتباط به وراثت و تغییرات بیوشیمی نیست. به این غذا های آلرژی زا «غذای تحمل ناپذیر» هم می گویند كه باید از فهرست خوراكی های چنین افرادی حذف شوند. عوارض واكنش معمولاً در پوست، ریه، دستگاه گوارش و سیستم اعصاب آشكار می شود.
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید