پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت کالباس و ژامبون


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۶ عدد
شیر هموژنیزه: ۶ قاشق سوپخوری
روغن: ۶ قاشق سوپخوری
کالباس: ۲۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملاً داغ شود ، سه عدد از تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کف کند ، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و مایه را در تابه می‌ریزیم. به‌طوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند ، حرارت را کمی ملایم می‌کنیم ، یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت کاملاً بسته شود ، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت می‌چنیم ، یک کفگیر زیر املت قرار می‌دهیم و یک چنگال هم روی املت می‌گذاریم و آن را به‌دقت لوله می‌کنیم ، و با بقیه مواد به همین طریق املت دیگری تهیه می‌کنیم و در ظرف قرار می‌دهیم و اطراف آ نرا با حلقه‌های گوجه فرنگی و جعفری تزئین می‌کنیم.
تخم مرغ‌ها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک كاسه ریخته و خوب هم بزنید. ته یک ماهیتابه نچسب را كمی چرب كرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود. سپس املت را به كمك كفگیر از وسط تا كرده و بگذارید كمی بیشتر بپزد در نهایت آن را درون بشقاب سرو بگذارید باقیمانده مایه املت را نیز به همین طریق پخته و به هنگام سرو، هر املت را به دو قسمت تقسیم كنید.


همچنین مشاهده کنید