جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

املت با سوسیس، کالباس


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
سوسیس: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۵ عدد
روغن: ۱۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ می‌کنیم سوسیس یا ژامبون را در آن کمی سرخ کرده گوجه فرنگی‌ها را خورد کرده داخل ظرف سوسیس یا ژامبون می‌ریزیم کمی نمک و فلفل می‌زنیم می‌گذاریم آب گوجه فرنگی کمی کشیده شود تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته نمک و فلفل زده و هم می‌زنیم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگی می‌ریزیم حرارت را ملایم کرده در ظرف را می‌بندیم می‌گذاریم تخم مرغ‌ها کمی بسته شود بعد تمام مواد را مخلوط می‌نمائیم بعد چند جوش در ظرف می‌کشیم.


همچنین مشاهده کنید