دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ترشک


ـ مواد لازم:
ترشک: ۲۰۰ گرم
کره: ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه: ۲ فنجان
آرد سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
آب: ۱.۵ لیتر
تخم‌مرغ: ۲ عدد
ـ طرز تهیه:
ترشک را خرد کرده با کره مخلوط نموده بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد. آنگاه روی آن آرد بپاشید و هم بزنید تا سرخ بشود. سپس آب و نمک و یک حبه قند ریخته در دیگ را بگذارید، پس از ربع ساعت تخم‌مرغ را با شیر بزنید و در سوپ بریزید.آنگاه مقداری ورمیشل و یا ماکارونی ریخته، بگذارید بیست دقیقه دیگر بجوشد.


همچنین مشاهده کنید