دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

سوپ کلم


ـ مواد لازم:
کلم: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
گوشت گاو: ۲۵۰ گرم
کرفس خرد شده: ۱ فنجان
آب: ۳ لیتر
ـ طرز تهیه:
برگ‌های نرم و سفید کلم را در آورده ده دقیقه بجوشانید. سپس آن را به همراه سایر سبزی‌های فوق‌الذکر زرده با گوشت و فلفل و نمک در قابلمه بریزید و بگذارید سه ساعت بجوشد.برای افزودن طعم سوپ فوق، در هنگام کشیدن آن، کمی نان سفید که قبلاً در کره سرخ شده، به قطعات خیلی ریز خرد نموده روی سوپ بریزید.


همچنین مشاهده کنید