دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
سوپ ژولین
ـ مواد لازم: |
هویج: ۵۰۰ گرم |
توت: ۲ عدد |
شلغم: ۵۰۰ گرم |
کلم: قدری |
جعفری ساطوری شده: قدری |
کرفس خرد شده: ۱ عدد |
پیاز: ۱ عدد |
کاهو: ۱ عدد |
کره: ۱ قاشق سوپخوری |
نخودفرنگی: قدری |
ـ طرز تهیه: |
ترهفرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخودفرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران بودجه رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت دستگیری پلیس فضای مجازی سیل قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو خودرو دلار مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
تئاتر سریال دفاع مقدس تلویزیون موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر سریال پایتخت کتاب سینما قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک
اپل ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی دندانپزشکی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا ویروس