دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
برشت
ـ مواد لازم: |
آب گوشت: ۱ گالن |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه: ۱ قاشق سوپخوری |
آب چغندر: ۳ فنجان |
سیر: ۱ لپه |
پیاز: ۵ کیلو |
فلفل سبز: ۲ دانه |
خامه ترش: قدری |
نمک: قدری |
کلم: ۵ کیلو |
لبو: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
پیازهای خردشده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد. آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم بودجه جمهوری اسلامی ایران رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر دستگیری فضای مجازی پلیس قتل شورای شهر تهران سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو دلار قیمت خودرو مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
سریال رسانه تئاتر تلویزیون موسیقی سریال پایتخت سینمای ایران فیلم بازیگر سینما کتاب قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین عراق ترکیه نوار غزه
استقلال پرسپولیس فوتبال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال سپاهان بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور جام حذفی آلومینیوم اراک وحید شمسایی
اپل ایلان ماسک همراه اول مدیران خودرو تبلیغات گوگل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا دندانپزشکی