دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ورمیشل


ـ مواد لازم:
گوشت گاو: ۱۰۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
برگ بو: ۲ عدد
هویج: ۱۵۰ گرم
سیب زمینی: ۱۵۰ گرم
ورمیشل: ۷۵ گرم
ـ طرز تهیه:
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از اینکه پخته شد ، صافش کنید. آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید، بگذارید نیم پز بشود. بعد ۱۵۰ گرم سیب زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد، آن را در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آن را به قطعات نسبتاً درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یک قاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید، به مجرد اینکه تخم‌مرغ بسته شد، آن را هم زده دز ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید.


همچنین مشاهده کنید