دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
ماش پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
ماش: ۵۰۰ گرم |
گوشت مغز ران گوساله: ۷۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زردچوبه: ۰.۵ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت قیمهای خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم دو لیوان آب میریزیم میگذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را به آن میزنیم میگذاریم آب گوشت کشیده شود ماش را کمی بو میدهیم و با چیزی مثل گوشت کوب کمی میکوبیم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمی باقلا طبخ مینمائیم و وقتی آب برنج کشیده شد قیمه را وسط برنج میریزیم و رویش را با برنج میپوشانیم درش را میبندیم میگذاریم دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی قتل سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پایتخت
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سریال پایتخت سینما کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی تراکتور لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل همراه اول ایلان ماسک امارات گوگل تبلیغات آیفون ایرانسل فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی