سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
برشت
ـ مواد لازم: |
آب گوشت: ۱ گالن |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه: ۱ قاشق سوپخوری |
آب چغندر: ۳ فنجان |
سیر: ۱ لپه |
پیاز: ۵ کیلو |
فلفل سبز: ۲ دانه |
خامه ترش: قدری |
نمک: قدری |
کلم: ۵ کیلو |
لبو: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
پیازهای خردشده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد. آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج کردستان عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت انتخابات حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم رسانه
تهران شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی قتل پلیس سازمان هواشناسی شهرداری باران
ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت بورس
تئاتر سریال افعی تهران سریال محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما صداوسیما کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
رژیم صهیونیستی اسرائیل حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین رفح طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام تلفن همراه ماهواره
چاقی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی