شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
خوراکیهای دارویی
طبقه بندی امروزی گیاهان به عنوان گیاهان دارویی، سبزیها، میوهها و حتی «علفها» یک اختراع جدید است. از نظر آشپز قرن هفدهمی کلم و هویج و خیار درست به اندازه گل همیشه بهار و مرزنگوش «گیاهان آشپزخانهای» بودند. ما غالبا این نکته را هم فراموش میکنیم که اجزای فعال، مانند آلکالوئیدها یا ساپونینها در گیاهان منحصر به گیاهانی که ما آنها را دارویی میخوانیم نیستند؛ میوه و سبزیها هم ممکن است درمان کننده، یا در حد افراط، مضر باشند. فرهنگهای گذشته گیاهان را بر مبنای حرارت یا مزه تقسیم بندی کرده و با نیازهای بدن برای حفظ تعادل منطبق کردهاند:
بقراط دریافت که گیاهان تازه «قوت بیشتری میبخشند» زیرا زندهترند، در حالی که طب تبتی غذاهای منجمد را سردتر و مخاطسازتر از غذاهای تازه میداند
منبع : واحد مركزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی زلزله فضای مجازی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش ازدواج
قیمت طلا قیمت دلار خودرو گاز قیمت خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات ایران خودرو بازار خودرو مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس سریال نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک مایکروسافت فناوری ناسا اپل فیبرنوری گوگل نخبگان
فشار خون چاقی سیستم ایمنی بارداری آسم توت فرنگی کبد چرب