جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

تارت سیب و گلابی


تارت سیب و گلابی
● مواد مورد نیاز برای هشت نفر
▪ یک و یک سوم فنجان کلوچه گردویی خردشده
▪ نصف فنجان آرد سفید
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ ۲۲۶ گرم پنیر خامه ای
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک چهارم فنجان بستنی کارامل
▪ دو عدد گلابی متوسط (پوست کنده و بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)
▪ دو عدد سیب متوسط (بدون هسته که به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم شده)
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ یک قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ دو قاشق غذاخوری بستنی کارامل
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. سپس کلوچه های خرد شده، آرد و ربع فنجان کره را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف تارت ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. در کاسه دیگری پنیر خامه ای را زده و سپس تخم مرغ و ربع فنجان بستنی کارامل را پس از زدن روی خمیر ریخته و مجدداً به مدت ۱۰دقیقه درون فر قرار دهید.
پس از سرد شدن، سیب ها و گلابی ها را که همراه با دو قاشق کره به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط پخته اید و سپس با آبلیمو مخلوط کرده اید، روی آن بریزید. سپس بستنی کارامل را روی آن ریخته و میل کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران