پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کیک کاکائویی با میوه


کیک کاکائویی با میوه
● مواد لازم برای ۱۲ نفر
▪ ۲۲۶ گرم خامه ترش
▪ یک فنجان آب
▪ دو سوم فنجان روغن کانولا
▪ دو فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ دو فنجان آرد
▪ سه چهارم فنجان پودر کاکائو تلخ
▪ سه چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
▪ دارچین، ادویه، جوز هندی از هر یک نصف قاشق چای خوری
▪ یک هشتم قاشق چای خوری پودر میخک
▪ ۲۲۶ گرم شکلات خرد شده
▪ یک فنجان خامه
▪ میوه و بستنی کارامل (برای تزئین)
● زمان تهیه: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، آب، روغن، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس آرد، پودر کاکائو، فلفل و بقیه ادویه ها را به آن اضافه کنید. سپس خمیر حاصله را درون قالب ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. در کاسه دیگری خامه را به همراه شکلات آب کرده و پس از سرد شدن روی کیک بریزید. سپس میوه ها را روی آن چیده و در صورت تمایل با بستنی کارامل میل کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران