پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


هاموو هوتوو (خوش طعم و خوش بو)


هاموو هوتوو (خوش طعم و خوش بو)
نویسنده : اعضاانجمن‌های‌گین -
ویراستار : بابومیان - ژنیک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۲/۱۳
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : ارمنی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴

مجموعه حاضر حاوی آموزش طبخ شیرینی و کیک‌های خانگی و مجلسی است که با این مشخصات به چاپ رسیده است :((ابزار و وسایل مورد نیاز)), ((مقدار مواد لازم)) و ((دستورالعمل طبخ کیک و شیرینی)) .پایان کتاب شامل نمایه‌ای است از نام گیاهان, میوه‌ها, سبزی‌جات, سیفی‌جات و نظایر آن که به نوعی برای پخت کیک و شیرینی استفاده می‌شوند .این کتاب به زبان ارامنه تالیف شده است .