چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


25 نوع غذا و دسر کردی (به زبانی بسیار ساده)


25 نوع غذا و دسر کردی (به زبانی بسیار ساده)
نویسنده : شیری - ملک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۰/۲۰
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۵۴۲
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/ف‌لا۹ش۹۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۰۲۲-۸-۴