یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


بیوشیمی مواد غذایی


بیوشیمی مواد غذایی
نویسنده : آلس - شارل
مترجم : آبرومند - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۸/۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۱۵۵۵-۳-۸

در نوشتار حاضر ترکیبات شیمیایی مواد غذایی ذیل این مقولات بررسی و تشریح می‌گردد' :اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی', 'کربوهیدرات‌های ساده و مشتقات آن', 'پلی ساکاریدها', 'چربی‌ها', 'پروتئین‌ها', 'مواد معدنی', 'آب', 'ویتامین‌ها', 'رنگدانه‌ها', 'غلات ـ نان', 'پروتئین‌های حاصل از گیاهان لگومینه و تک سلولی‌ها', 'شیر و محصولات لبنی', 'گوشت و محصولات خونی', 'تخم مرغ', 'روغن‌ها و چربی‌ها 'و 'مواد افزودنی .'