پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهارصد نوع روش غذائی و تهیه شیرینی


طباخی دلپذیر: مجموعه‌ای از غذاهای ایرانی و فرنگی شامل چهارصد نوع روش غذائی و تهیه شیرینی
نویسنده : بنی‌هاشمی - ملیحه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۳۹۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/آ۱ب۸۹۷
نوبت چاپ : ۳۴
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۴۵۶-۸-۶